PL EN DE EE
MENU
ZUPA SOJOWA Z BOCZKIEM PODANA W FORMIE TSUKEMEN
Powrót
SKŁADNIKI:

80 g boczku w plastrach

120 ml wody

1 zupa OYAKATA SOY SAUCE

1 garść pokrojonego pora

drobno pokrojony szczypiorek do dekoracji

CZAS PRZYGOTOWANIA:
5 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Zagotuj 120 ml wody i dodaj przyprawę OYAKATA SOY SAUCE.

2. Do gotującej się zupy dodaj boczek i pokrojony por.

3. Osobno gotuj przez 2 minuty makaron OYAKATA SOY SAUCE, odcedź makaron i przelej zimną wodą.

4. Jedz pałeczkami maczając makaron z dodatkami w zupie OYAKATA SOY SAUCE.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.6 Liczba głosów: 5
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.