PL EN DE EE
MENU
ZUPA RAMEN Z WOŁOWINĄ I JAJKIEM
Powrót
SKŁADNIKI:

100 g mięsa z wołowiny

1 ugotowane jajko

1 zupa OYAKATA KURCZAK

prażony sezam, olej sezamowy, drobno posiekany szczypiorek do dekoracji

 

 

CZAS PRZYGOTOWANIA:
15 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Pokrój mięso z wołowiny na plasterki, usmaż oraz dopraw solą i pieprzem.

2. Przygotuj zupę OYAKATA KURCZAK zgodnie z przepisem na opakowaniu.

3. Na wierzch zupy OYAKATA KURCZAK ułóż mięso oraz jajko. Udekoruj drobno posiekanym szczypiorkiem i olejem sezamowym.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.7 Liczba głosów: 7
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.