PL EN DE EE
MENU
ZUPA RAMEN Z OWOCAMI MORZA
Powrót
SKŁADNIKI:
  • 1 zupa OYAKATA Soy Sauce Ramen
  • 2 krewetki tygrysie
  • 2 małże
  • 2 liście kapusty pak choi
  • Masło
  • Pędy bambusa marynowanego do dekoracji
Sposób PRZYGOTOWANIA:

Podgrzej masło na patelni, następnie dodaj liście kapusty pak choi i podsmaż. Dodaj wszystkie owoce morza i smaż całość razem przez chwilę. Przygotuj zupę OYAKATA Soy Sauce Ramen, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie do zupy dodaj wszystkie składniki oraz pędy bambusa do dekoracji.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: Liczba głosów: 0
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.