PL EN DE EE
MENU
ZUPA NA BAZIE KURCZAKA Z POMIDOREM I EDAMAME
Powrót
SKŁADNIKI:

450 ml wody

1 pomidor

1 garść fasolki edamame

1 zupa OYAKATA KURCZAK

CZAS PRZYGOTOWANIA:
10 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Sparz pomidora, obierz go ze skórki i pokrój w kostkę.

2. Zagotuj w garnku wodę, dodaj pomidora oraz zupę OYAKATA KURCZAK.

3. Na wierzch zupy dodaj fasolkę edamame według uznania.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.5 Liczba głosów: 4
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.