PL EN DE EE
MENU
ZUPA NA BAZIE KURCZAKA Z KREWETKAMI
Powrót
SKŁADNIKI:

2-4 średniej wielkości krewetki

50 g mięsa z kurczaka bądź wołowiny (ugotowane lub pieczone)

1 ugotowane jajko, drobno pokrojony por do dekoracji

1 zupa OYAKATA KURCZAK

50 g mięsa z kurczaka bądź wołowiny (ugotowane lub pieczone)

 

 

 



CZAS PRZYGOTOWANIA:
15 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Ugotuj krewetki.

2. Ugotuj lub upiecz mięso z kurczaka bądź wołowiny.

3. Przygotuj zupę OYAKATA KURCZAK zgodnie z przepisem na opakowaniu.

4. Na wierzch zupy OYAKATA KURCZAK połóż krewetki, mięso, dodaj ugotowane jajko, udekoruj drobno pokrojonym porem.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.