PL EN DE EE
MENU
ZUPA MISO Z GLONAMI WAKAME
Powrót
SKŁADNIKI:
  • 1 zupa OYAKATA Miso Ramen
  • Wakame (glony)
  • Kiełki soi
  • Pędy bambusa (marynowany)
  • Szczypior i prażony sezam do dekoracji

 

Sposób PRZYGOTOWANIA:

Dodaj wodę do suszonych wakame i odstaw na 10-15 min. Przygotuj zupę OYAKATA Miso Ramen zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do miski z zupą dodaj przygotowane wcześniej wakame, kiełki soi i pędy bambusa. Dodaj szczypior oraz sezam do dekoracji.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: Liczba głosów: 0
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.