PL EN DE EE
MENU
ZUPA MISO Z BOCZKIEM I ŚWIEŻĄ CEBULKĄ
Powrót
SKŁADNIKI:

Kawałek boczku (ok. 200 dkg)

Pokrojona w kostkę świeża cebulka

Drobno posiekany szczypiorek

1 zupa OYAKATA MISO

Nori

CZAS PRZYGOTOWANIA:
10 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Pokrój w kostkę kawałek boczku i usmaż. Dopraw solą i pieprzem.

2. Przygotuj zupę OYAKATA MISO zgodnie z przepisem na opakowaniu.

3. Dodaj do zupy OYAKATA MISO smażony boczek, cebulę, szczypiorek i nori

 

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 5
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.