PL EN DE EE
MENU
TONKOTSU RAMEN
Powrót
SKŁADNIKI:
  • 1 zupa OYAKATA Pork Ramen
  • 2 plastry karkówki
  • 1 ugotowane jajko
  • 2 szt. grzyby mun
  • Por
  • Sezam prażony, czerwony imbir (marynowany) do dekoracji
Sposób PRZYGOTOWANIA:

Delikatnie podsmaż na patelni plastry karkówki lub podgotuj mięso w wodzie. Następnie zagotuj w garnku 450 ml wody, dodaj makaron z zupy OYAKATA Pork Ramen i gotuj przez 3 min. Dodaj przyprawy z saszetki. Zupę przelej do miski, dodaj plastry karkówki, jajko, pokrojone grzyby mun oraz posiekanego pora. Na koniec udekoruj czerwonym imbirem i prażonym sezamem.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.5 Liczba głosów: 2
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.