PL EN DE EE
MENU
MAKARON Z SOSEM SOJOWYM I DODATKIEM SZCZYPIORKU I PORA
Powrót
SKŁADNIKI:

1 zupa OYAKATA SOY SAUCE

0,5 łyżeczki sosu sojowego

0,5 łyżeczki oleju sezamowego

1 łyżeczka sezamu

2 posiekane ząbki czosnku

1 nori

1 żółtko, pokrojony w paski por i drobno pokrojony szczypiorek do dekoracji

CZAS PRZYGOTOWANIA:
5 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Wymieszaj przyprawę OYAKATA SOY SAUCE, sos sojowy, olej sezamowy, posiekany czosnek i sezam.

2. Ugotuj i odcedź makaron OYAKATA SOY SAUCE.

3. Zalej makaron przygotowanym sosem i wymieszaj.

4. Na wierzch makaronu połóż surowe żółtko i udekoruj danie szczypiorkiem, porem i nori.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.5 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.