PL EN DE EE
MENU
JAPOŃSKA ZUPA MISO Z ŁOSOSIEM
Powrót
SKŁADNIKI:
  • 1 zupa OYAKATA Miso Ramen
  • 40 g łososia
  • 30 g kukurydzy
  • Masło
Sposób PRZYGOTOWANIA:

Dopraw łososia solą i pieprzem, następnie usmaż na maśle. Przygotuj zupę OYAKATA Miso Ramen zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do miski z zupą dodaj łososia, kukurydzę i niewielki kawałek masła.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: Liczba głosów: 0
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.