PL EN DE EE
MENU
HOT-DOG Z MAKARONEM I WARZYWAMI
Powrót
SKŁADNIKI:

1 bułka

1 zupa OYAKATA SOY SAUCE

awokado, papryka, kapusta Pak Choi (dla konserwatywnych - sałata)

cebula czerwona

papryka czerwona

kukurydza

groszek cukrowy

zielona, młoda cebula lub szczypiorek

Sposób PRZYGOTOWANIA:

Kapustę Pak Choi grillujemy lub lekko podduszamy na patelni, kładziemy na bułce. Obieramy i kroimy awokado. Paprykę, cebulę kroimy w piórka. Warzywa umieszczamy w bułce. Makaron OYAKATA przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, dodając odrobinę świeżego imbiru, kukurydzy i groszku cukrowego. Przekładamy do bułki i posypujemy drobno posiekaną cebulką.

 

Autor przepisu: Aneta Biedroń

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 2
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.