PL EN DE EE
MENU
DANIE Z KURCZAKIEM, MARCHEWKĄ I BROKUŁAMI
Powrót
SKŁADNIKI:

100 g mięsa z kurczaka

1 danie OYAKATA JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI

1 mała marchew

1 mała cebula

pół główki brokułu

olej sezamowy

CZAS PRZYGOTOWANIA:
15 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Pokrój kurczaka, cebulę, marchewkę i brokuł na mniejsze kawałki, usmaż na oleju sezamowym.

2. Przygotuj danie OYAKATA JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI zgodnie z przepisem na opakowaniu.

3. Wymieszaj danie z przygotowanymi wcześniej składnikami i podaj na talerzu.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.9 Liczba głosów: 7
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.