PL EN DE EE
MENU
DANIE Z CEBULKĄ, POREM I SADZONYM JAJKIEM
Powrót
SKŁADNIKI:

50 g pokrojonego pora

50 g pokrojonej cebulki

1 danie OYAKATA JAPOŃSKI KLASYCZNY

CZAS PRZYGOTOWANIA:
5 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Otwórz wieczko kubka i oderwij platynkę, wyjmij saszetkę z przyprawą.

2. Dodaj do kubka pokrojone cebulkę i por.

3. Zalej makaron 280 ml wrzącej wody, przykryj kubek plastikowym wieczkiem i pozostaw na 3 minuty.

4. Usmaż jajko na patelni.

5. Odlej wodę przez otwory w wieczku, dodaj sos z saszetki i dokładnie wymieszaj.

6. Na wierzch dania ułóż sadzone jajko.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.3 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.