PL EN DE EE
MENU
AROMATYCZNA ZUPA Z KURCZAKIEM I POREM
Powrót
SKŁADNIKI:

450 ml wody

100 g mięsa z kurczaka

1 zupa OYAKATA KURCZAK

1 garść pokrojonego pora

Kawałki imbiru

Limonka

CZAS PRZYGOTOWANIA:
15 MIN.
Sposób PRZYGOTOWANIA:

1. Pokrój mięso z kurczaka w płaskie niewielkie kawałki.

2. Usmaż mięso z porem i niewielką ilością imbiru.

3. Przygotuj zupę OYAKATA KURCZAK zgodnie z przepisem na opakowaniu.

4. Dodaj do zupy OYAKATA KURCZAK mięso, warzywa oraz kilka kropel limonki.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.6 Liczba głosów: 5
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.