EN DE EE PL
MENU
TONKOTSU TANTANMEN
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Pork Ramen soup
• 200 g minced pork
• Leek
• Garlic – 1 clove
• 1 chilli pepper
• Ginger
• 1 tablespoonful miso
• 1 tablespoonful soy sauce
• ½ tablespoonful sesame oil
• ½ tablespoonfuls chilli sauce (optional)
• 1 tablespoonful sake
• 1 tablespoonful mirin
• Sesame oil
• Soy sprouts

WAY OF PREPERATION:

Slice the leek. Briefly fry grated ginger, chopped garlic and chilli on a pan. Add minced pork, leek and fry on medium heat. Add soy sauce, miso, sake, mirin, sesame oil and chilli sauce (as you choose). Prepare the OYAKATA Miso Ramen soup in accordance with the instructions on the packaging. Add the prepared meat, leek and sprouts to the soup.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 3
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.