EN PL DE FR EE LV
MENU
TONKOTSU RAMEN
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Pork Ramen soup
• 2 slices of pork neck
• 1 boiled egg
• 2 mun mushrooms
• Leek
• Roasted sesame seeds, red ginger (marinated) for decoration

WAY OF PREPERATION:

Gently pre-fry pork neck on the pan or pre-cook the meat in water. Boil 450 ml water in a pot, add noodles from OYAKATA Pork Ramen and cook for 3 minutes. Add spices from the sachet. Pour the soup to a bowl, add the pork neck slices, egg, chopped mun mushrooms and chopped leek. Finally, decorate with red ginger and roasted sesame seeds.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.3 Liczba głosów: 4
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.