EN PL DE FR EE LV
MENU
THICK RAMEN SOUP WITH EGG
Back
INGREDIENTS:

1 egg

0.5 teaspoonful potato starch

1 package of OYAKATA MISO

shiitake mushrooms and chives for decoration

TIME:
10 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Break the egg to a bowl and beat with a whisk.
  2. Prepare the OYAKATA MISO soup according to the instructions on the packaging.
  3. Add an egg to boiling OYAKATA MISO soup.
  4. Dissolve potato starch in 30 ml of water, add to the soup and stir.
  5. Decorate with butter-fried shiitake and chives.

  BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.7 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.