EN PL DE FR EE LV
MENU
SOY SOUP WITH BACON SERVED AS TSUKEMEN
Back
INGREDIENTS:

80 g sliced bacon

120 ml water

1 package of OYAKATA SOY SAUCE

1 fistful chopped leek

finely chopped chives for decoration

TIME:
5 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Boil 120 ml of water and add the OYAKATA SOY SAUCE seasoning.
  2. Add bacon and chopped leek to the boiling soup.
  3. Cook the OYAKATA SOY SAUCE noodles separately for 2 minutes, drain the noodles and rinse with cold water.
  4. Eat with chopsticks, soaking the noodles with the additions in the OYAKATA SOY SAUCE soup.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.7 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.