EN PL DE FR EE LV
MENU
RAMEN WITH SEAFOOD
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Soy Sauce Ramen soup
• 2 tiger prawns
• 2 clams
• 2 pak choi leaves
• Butter
• Marinated bamboo shoots for decoration

WAY OF PREPERATION:

Heat up butter on the pan, add pak choi leaves and fry a little. Add all seafood and fry together for a moment. Prepare the OYAKATA Soy Sauce Ramen soup in accordance with the instructions on the packaging. Add all ingredients to the soup and decorate with bamboo shoots.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.0 Liczba głosów: 1
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.