EN PL DE FR EE LV
MENU
RAMEN SOUP WITH BEEF AND EGG
Back
INGREDIENTS:

100 g beef

1 boiled egg

1 package of OYAKATA CHICKEN

roasted sesame, sesame oil, finely chopped chives for decoration

TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Slice and fry the beef, add salt and pepper.
  2. Prepare the OYAKATA CHICKEN soup according to the instructions on the packaging.
  3. Put meat and egg on the surface of the OYAKATA CHICKEN soup. Decorate with the finely chopped chives and with sesame oil.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.8 Liczba głosów: 8
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.