EN PL DE EE
MENU
OYAKO (EGG AND CHICKEN) SHOYU RAMEN
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Soy Sauce Ramen soup
• 1-2 chicken thighs or 1 big chicken breast
• 2 eggs
• ¼ onion
• 1 tablespoonful sake
• 1 tablespoonful mirin
• 1 tablespoonful soy sauce
• 1 teaspoonful sugar
• Leek

WAY OF PREPERATION:

Finely slice the onion and cube the chicken. Pour soy sauce, sake, mirin onto the pan, add sugar, simmer for a while. Add onion and chicken, simmer for 3 minutes on middle heat.

Cook the OYAKATA Soy Sauce Ramen soup in accordance with the recipe on the packaging. Whisk 2 eggs in a bowl using a fork. Add 2/3 of the whisked eggs to the pan, mix with the remaining ingredients and fry for 2 minutes on medium heat. Add the remaining eggs and fry for 15 seconds on medium heat.

Put the eggs with chicken on top of the OYAKATA Soy Sauce Ramen soup.

Season with salt and pepper, decorate with fine leek rings.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 3.7 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.