EN PL DE EE
MENU
NOODLE SALAD WITH CHICKEN AND AVOCADO
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Chicken Ramen soup
• ½ chicken breasts
• 1 boiled egg
• 5 cherry tomatoes
• 30 g corn
• 100 g cabbage
• ½ avocado
• 5 fresh cucumber “matchsticks”

WAY OF PREPERATION:

Cook and slice chicken breast. Wash and chop vegetables. Cook the noodles from the OYAKATA Chicken Ramen soup for 3 minutes, drain and leave to cool. Mix the spice from the OYAKATA soup with 50 ml cold water. Put the cooked noodles, the chicken slices, the pre-chopped vegetables and egg halves on the plate. Pour the sauce made of the OYAKATA spice over the dish.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.5 Liczba głosów: 2
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.