EN DE EE PL
MENU
MISO SOUP WITH WAKAME
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Miso Ramen soup
• Wakame (algae)
• Soy sprouts
• Bamboo shoots (marinated)
• Chives and roasted sesame seeds for decoration

WAY OF PREPERATION:

Add water to dried wakame and put aside for 10-15 minutes. Prepare the OYAKATA Miso Ramen soup in accordance with the instructions on the packaging. Add the wakame, soy sprouts and bamboo shoots to the bowl with the soup. Add the chives and sesame seeds for decoration.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: Liczba głosów: 0
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.