EN PL CZ DE EE FR IT LV RO RU
MENU
MISO SOUP WITH CORN AND BUTTER
Back
INGREDIENTS:

50 g of lean minced pork meat  

3 tablespoons of canned corn

1 spoon of butter

100 g of vegetables (cabbage, carrots, sprouts)

1 package of OYAKATA MISO

TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:

1. Fry meat on the pan, add salt, black pepper and chili.

2. Boil and drain vegetables.

3. Prepare OYAKATA MISO soup according to the instructions on the package.

4. Add butter to the OYAKATA MISO soup, add corn, fried meat and vegetables on top.

 

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.8 Liczba głosów: 8
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.