EN PL DE FR EE LV
MENU
MISO SOUP WITH CABBAGE, BACON AND CHEESE
Back
INGREDIENTS:

400 ml water

100 ml milk

100 g cabbage

3 teaspoonfuls canned corn

1 slice bacon

1 slice hard yellow cheese

1 package of OYAKATA MISO

chives for decoration

TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Cook chopped cabbage, bacon and corn in 400 ml of water.
  2. When the vegetables become soft, add milk to the pot.
  3. Add noodles and the OYAKATA MISO seasoning to the soup. Cook together for 2 minutes.
  4. Put a slice of cheese on the finished sup, add black pepper and decorate with chives.

 

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.8 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.