EN PL DE FR EE LV
MENU
JAPANESE MISO SOUP WITH SALMON
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Miso Ramen soup
• 40 g salmon
• 30 g corn
• Butter

WAY OF PREPERATION:

Sprinkle salmon with salt and pepper and then fry with butter. Prepare the OYAKATA Miso Ramen soup in accordance with the instructions on the packaging. Add salmon, corn and a small chunk of butter to the bowl with the soup.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: Liczba głosów: 0
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.