EN PL DE FR EE LV
MENU
DISH WITH ONION, LEEK AND FRIED EGG
Back
INGREDIENTS:

50 g chopped leek

50 g chopped onion

1 OYAKATA JAPANESE CLASSIC cup

TIME:
5 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Open the lid of the cup, remove the sealed cover, take out the sachet with the seasoning.
  2. Add chopped onion and leek to the cup.
  3. Rinse the noodles with 280 ml of boiling water, cover the cup with plastic lid and leave for 3 minutes.
  4. Fry the egg on the pan.
  5. Remove the water through the holes in the lid, add the sauce from the sachet and stir thoroughly.
  6. Put the fried egg on top.

 

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.5 Liczba głosów: 15
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.