EN PL DE EE
MENU
DISH WITH CHICKEN, CARROT AND BROCCOLI
Back
INGREDIENTS:

100 g chicken meat

1 OYAKATA JAPANESE CHICKEN TERIYAKI cup

1 small carrot

1 small onion

half broccoli head

sesame oil

TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Cut the chicken, carrots and broccoli into smaller chunks and fry them in sesame oil.
  2. Prepare the OYAKATA JAPANESE CHICKEN TERIYAKI dish according to the instructions on the packaging.
  3. Mix the dish with the previously prepared ingredients and serve on a plate.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.9 Liczba głosów: 10
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.