EN PL DE FR EE LV
MENU
CRUNCHY NOODLES WITH SHRIMPS AND VEGETABLES
Back
INGREDIENTS:

100 g pak choi

80 g shrimps

1 carrot

shiitake mushrooms

1 package of OYAKATA SOY SAUCE

530 ml water

1 teaspoonful potato starch

sesame oil

2 eggs

TIME:
20 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Cook the noodles from the OYAKATA SOY SAUCE soup in 400 ml of water for 3 minutes and drain it.
  2. Pre-fry the cooked noodles on sesame oil without stirring. 2 minutes later, pour beaten eggs over the noodles and fry until set. Put the noodles aside on a flat plate.
  3. Chop pak choi, shiitake, carrot, add shrimps and fry in sesame oil.
  4. Dissolve the seasoning from the OYAKATA SOY SAUCE soup in 100 ml boiling water and pour it to the pre-fried ingredients.
  5. Dissolve one teaspoonful of potato starch in 30 ml of warm water and add to the ingredients.
  6. Once pre-fried, put the ingredients on the previously prepared noodles.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.9 Liczba głosów: 9
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.