EN PL DE FR EE LV
MENU
CHICKEN SOUP WITH SHRIMPS
Back
INGREDIENTS:

2-4 medium-sized shrimps

50 g of chicken meat or beef (cooked or baked)


1 boiled egg, finely chopped leek to decorate


1 package of OYAKATA CHICKEN soup



TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:

1. Cook shrimp.

2. Cook or bake chicken meat or beef.

3. Prepare OYAKATA CHICKEN soup according to the instructions on the package.

4. At the top of the OYAKATA CHICKEN soup put shrimps and meat, add cooked egg, decorate with finely sliced leek.

 

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 7
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.