EN PL DE FR EE LV
MENU
CHICKEN-BASED SOUP WITH TOMATO AND EDAMAME
Back
INGREDIENTS:

450 ml water

1 tomato

1 fistful edamame

1 package of OYAKATA CHICKEN

TIME:
10 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Scald the tomato, remove the skin and cut into cubes.
  2. Boil water in the pot, add the tomato and the OYAKATA CHICKEN soup.
  3. Add edamame to the surface of the soup at your option.

  BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.6 Liczba głosów: 5
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.