EN PL DE FR EE LV
MENU
CHASHUMEN SOUP WITH SOY SAUCE AND GRILLED BEEF
Back
INGREDIENTS:

100 g pork neck

1 boiled egg

1 package of OYAKATA SOY SAUCE

nori, edamame and chives for decoration

TIME:
15 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Fry the pork neck on the pan. Cut it into flat chunks.
  2. Prepare the OYAKATA SOY SAUCE soup according to the instructions on the packaging.
  3. Add the pork neck and egg to the soup and decorate with chives, nori and edamame.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 5.0 Liczba głosów: 7
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.