EN PL DE EE
MENU
AROMATIC SOUP WITH CHICKEN AND LEEK
Back
INGREDIENTS:

450 ml water

100 g chicken meat

1 package of OYAKATA CHICKEN

1 fistful chopped leek

chunks of ginger

lime

TIME:
10 MIN.
WAY OF PREPERATION:
  1. Cut chicken meat into small flat chunks.
  2. Fry meat with leek and a little ginger.
  3. Prepare the OYAKATA CHICKEN soup according to the instructions on the packaging.
  4. Add meat, vegetables and a few drops of lime to the OYAKATA CHICKEN soup.

BON APPETIT! ITADAKIMASU! いただきます!

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.7 Liczba głosów: 6
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.