EN
MENU
SOY SAUCE

Tradycyjna japońska zupa z makaronem o charakterystycznym, intensywnym smaku sosu sojowego,  z dodatkiem szczypiorku i czarnego pieprzu.

SMACZNEGO!   ITADAKIMASU!
TABELA WARTOŚCI
ODŻYWCZYCH
Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 100 ml :
Energia: 329 kJ
79 kcal
Tłuszcz:
w tym kwasy nasycone:
3,6 g
1,8 g
Węglowodany:
w tym cukry:
9,4 g
0,7 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,82 g

Opakowanie zawiera 1 porcję (500 ml produktu po przygotowaniu)

Masa netto: 83 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1
TYPOWO JAPOŃSKI
1
Zagotuj w garnku 450 ml wody. Dodaj makaron.
2
Gotuj makaron 3 min.
3
Dodaj olej i przyprawy z saszetek.
4
Wymieszaj i gotowe!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2
ALTERNATYWNY
1
Pokrusz makaron, wsyp do miski i dodaj przyprawy oraz olej z saszetek.
2
Zalej 450 ml wrzącej wody.
3
Przykryj i pozostaw na 3 minuty.
4
Wymieszaj i gotowe!
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.