EN
MENU
JAPOŃSKIE CURRY

Japońskie danie o smaku curry z dodatkiem chili.

SMACZNEGO!   ITADAKIMASU!
TABELA WARTOŚCI
ODŻYWCZYCH
Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 100 g: w 1 porcji
(180 g):
Energia 926 kJ
178 kcal
1667 kJ
398 kcal
Tłuszcz:
w tym kwasy nasycone:
9,5 g
4,7 g
17,1 g
8,5 g
Węglowodany:
w tym cukry:
28,0 g
2,4 g
51,1 g
4,3 g
Białko: 4,8 g 8,6 g
Sól: 1,56 g 2,8 g

Opakowanie zawiera 1 porcję (180 g produktu po przygotowaniu)

Masa netto: 90 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1
Otwórz wieczko kubka i oderwij platynkę, wyjmij saszetkę z przyprawą.
2
Zalej makaron 280 ml wrzącej wody (do miejsca wskazanego na opakowaniu).
3
Przykryj kubek plastikowym wieczkiem i pozostaw na 3 minuty.
4
Odlej wodę przez otwory w wieczku, odkryj wieczko i dodaj sos z saszetki.
5
Dokładnie wymieszaj i gotowe!
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.