EN
MENU
JAPOŃSKI KLASYCZNY

Klasyczny japoński makaron z sosem sojowym, wzbogacony mieszanką aromatycznych przypraw korzennych: imbiru, goździków oraz cynamonu.

 

SMACZNEGO!   ITADAKIMASU!
TABELA WARTOŚCI
ODŻYWCZYCH
Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 100 g : w 1 porcji
(180 g):
Energia: 991 kJ
237 kcal
1784 kJ
426 kcal
Tłuszcz:
w tym kwasy nasycone:
11,2 g
5,0 g
20,1 g
9,0 g
Węglowodany:
w tym cukry:
29,1 g
2,0 g
52,5 g
3,6 g
Białko: 4,2 g 7,6 g
Sól: 1,07 g 1,93 g

Opakowanie zawiera 1 porcję (180 g produktu po przygotowaniu)

Masa netto: 93 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1
Otwórz wieczko kubka i oderwij platynkę, wyjmij saszetkę z przyprawą.
2
Zalej makaron 280 ml wrzącej wody (do miejsca wskazanego na opakowaniu).
3
Przykryj kubek plastikowym wieczkiem i pozostaw na 3 minuty.
4
Odlej wodę przez otwory w wieczku, odkryj wieczko i dodaj sos z saszetki.
5
Dokładnie wymieszaj i gotowe!
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.